Prinsessen på erten

Sånn her oppførte jeg meg i uke 7. I følge mannen har det ikke blitt stort bedre siden den gang…

Her en kveld gikk denne høna og la seg i 9-tiden på kvelden (for det gjør gravide trøttinger i uke 7), men da jeg hadde lagt meg godt til rette kjente jeg meg liksom litt sulten. Og når en gravid Siri blir sulten, da må hun har mat . Argumenter om at det er middag om en halvtime, eller at ostesmørbrødet er ferdig om ti minutter er selvsagt helt ubrukelige, for jeg må ha mat i magen øyeblikkelig. I alle fall, jeg lå jo godt og varmt i sengen min, men mat måtte jeg ha.

Så hva tror du ikke prinsessen gjorde? Jo, hun tok frem mobilen sin og skrev en melding til supermannen som satt i etasjen under og ba han komme med en brødskive…

Jeeezes. Jeg var jo ikke dårlig og pjusk engang! Bare trøtt. Og sulten. Men ærlig talt – jeg kunne da hente meg en skive selv! (Bare så det er sagt altså: jeg rakk faktisk å ta meg i det rett før jeg sendte meldingen, så den kom takk og lov aldri frem, men den var virkelig helt ferdig skrevet…).

Hva skjer med det, da? Gravide Siri blir altså så enormt selvopptatt, det er som om alle andre må være dødsinteressert i hva som skjer med kroppen min og psyken min, og de vil da helst bare bære meg på hendene gjennom de neste 8 månedene, vil de ikke? Mannen holder seg litt kostbar, jeg tror han frykter at jeg kommer til å bli dårligere (det braket ikke løs før nærmere uke 8 sist hvis vi ikke husker helt feil), og at han må ha litt ekstraservice å gå på.

De sier det er maaaaaange uker igjen. Både for meg og han 😉

ID-100330591

Der har du meg, liksom…

Image courtesy of tuelekza at FreeDigitalPhotos.net

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, På tjukka på tjukka, Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s