Endelig hjemme!

For en deilig tur til Bahamas vi har hatt – og for en slitsom hjemreise. Kommer tilbake mange erfaringer rikere i alle fall, lurer på om jeg muligens kvalifiserer til å skrive et innlegg om å reise med baby snart. Altså, jeg kjenner mange som er langt mer drevne på dette enn jeg er, men de blogger jo ikke, så da må kanskje en amatør ta ansvar? Tips nummer én skal i alle fall være: pakk håndbagasje som om dommedag er på vei – ta med minst dobbelt så mange bleier og dobbelt så mye babymat du tror du trenger. Det kan jo tenkes du strander på et øde flyplasshotell en sen kveld for eksempel, eller bare er stuck på den forbannede flyplassen med sliten baby og sulten mamma og grinete pappa. Da er det i alle fall greit å slippe å bomme bleier av medpassasjerer, for å si det sånn. Glad jeg fortsatt ammer jeg 😉

Men bortsett fra en litt lang hjemtur, syns jeg at å reise med en så liten baby som vår er helt topp. Er vel bare å benytte seg av sjansen, for det er jo ikke sikkert det er like kjekt om et år eller to. Men prosjekt sove-hele-natten gjør seg best hjemme, selv om babyboken syns det er en bra idé å ta det på ferie. Der er vi også en erfaring rikere, og ønsker oss selv bedre lykke neste gang. Men tassen er fornøyd og mett, mamma og pappa skjuler mørke ringer under øynene bak en kledelig lett solbrenthet og D-vitaminlagrene er fylt til randen – deilig søndag aften ønskes alle!

Bilde

Morgenstund har gull i munn – om enn også litt bly rundt øynene 🙂

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Reise og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Endelig hjemme!

  1. JA TAKK!!! til det reise-med-baby-innlegget!
    Og skriv det helt før fredag kveld, så jeg rekker de siste modifikasjonene av kofferten! ;D

    SÅ deilig med nyladete batterier og fylte vitaminlagre! Jeg gleder meg til turen vår, og håper at det spådde PØSEREGNET på mandag, holder seg til denne ene dagen, sånn at vi kan få sol resten:)

    • På tjukka sier:

      Ja, gled deg – ladete batterier gjør livet og slitsomme netter så mye greiere 🙂 Hadde noe regn vi og, men var godt og varmt og mulig å være ute, og det er jo det viktigste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s