Uke 10

Bønna er nå på størrelse med en Legofigur – hvor kult er ikke det?

lego

Liten mekaniker i magen?

Og ikke bare det, nå er alle organene på plass, og de begynner gradvis å fungere også. Så bønna er herved et foster, ikke lenger et embryo. Grattis! Hun begynner å drikke og, og snart tisser hun og bidrar til produksjonen av fostervann.

Tja, hvilke usjarmerende symptomer har vi ikke tatt for oss enda. Jeg tenker vi tar flatulens, jeg. Eller god gammeldags promp. Jupps, du skylder selvsagt på naboen (eller mannen), men det er var nok deg. Alle disse hormonene jobber for å få glatt muskulatur til å slappe av, og ja, da blir man litt slapp i knipemuskelen og, da. I tillegg er du kanskje oppblåst og forstoppet – med andre ord: Oppskrift på suksess. Rådene mot dette går i hovedsak ut på å unngå matvarer som gir deg luft i magen, problemet er jo selvsagt at disse matvarene også forebygger forstoppelse. Så det blir en tap-tap situasjon, og du ender opp med å fise like mye uansett.

La det bli med det du. Og kos deg med tanken på den lille Legomannen/damen din 🙂

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Uke for uke og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s