Ferie!

En blogger med respekt for seg selv må vel gi beskjed når hun drar på ferie – dere er herved advart. Hvis savnet blir for stort, følg meg på instagram @siripatjukka. Jeg vet ikke helt hva jeg driver med når det gjelder insta, men jeg blir stadig bedre. Skal jeg være helt privat, eller litt sånn bloggedame, eller noe midt i mellom, liksom? Enn så lenge er jeg med andre ord litt identitesforvirret der inne, det kan jo og være gøy å observere eller? Min 14 år gamle niese lo godt da hun så hvor få følgere jeg hadde – og enda mer da hun oppdaget at jeg hadde opptil flere bilder uten noen som helst likes. Jaja, jeg lever fint med det jeg altså, men det er jo hyggelig stemning der inne syns jeg, bloggedamene imellom og.

Har forresten etter betydelig press også anskaffet meg Snapchat. Det skjønner jeg virkelig ingenting av. Nei, det er for kidsa tror jeg.

God ferie alle, ses på andre siden 😀

Bilde

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Reise og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Ferie!

  1. Jeg eeeeelsker snapchat!!! 😀

    God ferie! Kos dere! Og så får du holde oss oppdatert på Insta, så skal jeg love å like alle bildene du legger ut:)

  2. Jeg prøver også å like alle bilder altså, men jeg har vært i «leirboble» noen dager så tilgi meg om jeg har vært litt slapp. Stor klem og god ferie!

  3. ToPlussTre sier:

    God ferie til deg! Og lykke til med identitetskrisen – jeg har litt sånn tilsvarende, både med blogg og facebook – og instagram er jeg ikke på en gang… skumle greier vet du… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s