Rolige bloggedager

Det er litt fredelig på bloggen om dagen. Vi er nemlig på Bahamas – et helt annet sted en hjemme. Og det nytes langsomt.

20140323-213613.jpg

For meg som er ny i bloggverdenen må jeg jo si meg litt imponert over alle som leverer daglige innlegg – alltid. Det tar jo tid det her! De virkelig proffe skriver til og med flere ganger om dagen. Cred. Det er meldt litt regn fremover, så kanskje jeg får revet meg løs fra fulltids nytelse og skriblet ned noe etterhvert. Men førsteprioritet er helt klart mennene i mitt liv, sol, bok og ja. Nytelse.

Men en ting: jeg planlegger et innlegg om fødebagen. Den var jo veldig tricky å pakke syns jeg. Dere som har født både en og to og tre ganger før – noe lurt dere tok med? Eller noe dere savnet? Og hva trenger man ihvertfall ikke?

Sånn, da går jeg tilbake til den karibiske levestilen igjen- walk slow! Snakkes!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Reise og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Rolige bloggedager

 1. SÅ deilig det må være å være på Bahamas! Heldiggriser! Drit i bloggen og nyt det:)
  Haha, jeg hadde med aaaaltfor mye klær. Endte opp med å bruke den mykeste buksa og den videste genseren uansett:p
  Tips fra meg til ferske mammaer og pappaer er å sette seg inn i hvordan en omslagsbody skal monteres igjen, før du står der med en kald og nybadet bebi for første gang, dersom du aldri har gjort det før! 😀 😀 😀

 2. Bahamas…. Sukk. Vel, nå er det ganske fint i nordnorge også om dagen så klager ikke. Lader til telefon og kamera.. Ei god bok, fikk faktisk tid til å lese litt. Brukte aldri de buksene i «normal størrelse» som jeg pakket ned i min første fødebag.. Naive meg trodde jo at når ungen var ute var magen liten..

  • På tjukka sier:

   Tror det er noen som har gått på den smellen, ja… Men jeg fikk og lest litt faktisk. Ungen sov jo hele tiden, jeg prøvde jo å vekke han for å få litt «bonding» som alle maste om 😉 Gjør ikke det nå lenger, for å si det sånn!

 3. Guro sier:

  Bahamas hørtes veldig deilig ut 😉 av klær til meg hadde jeg m meg de minste graviditetsklærne som var behagelig. Bommet litt på undertøyet m førstemann,ble mere fokus på stort og behagelig m de to andre!Pakket heller ikke fødselsbaggen før fødselen var i gang m førstemann,d var heller ikke så lurt…ikke lett å tenke klart mellom veene! Amme bh og brystinnlegg r også greit å ha når melkeproduksjonen starter. Kamere og mobillader r også greit å ha 😉 nyt rolige dager videre 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s