Oh my…

Oh my...

Først tror man kanskje ikke det kan stemme. Så blir man jublende sinnsykt glad. Og så. Så går det kanskje opp for en. Hva pokker har jeg gjort?! Og hva nå?

Slapp av. Det er lenge igjen. Veldig lenge igjen. Du vil bli lei. Og tung. Og grinete. Og enda mer lei. Men på veien mot mål kan man jo ha det gøy mens man venter og lærer. For gudene vet, det er mye å sette seg inn i! Her vil jeg dele tips, råd og masse informasjon om graviditetens gleder og ugleder, samt barseltid. Med en morsom vri – for det meste av informasjonen man kan finne på nett og i bøker er dønn kjedelig. Og for å være ærlig, det er kjedelig nok i seg selv å være gravid. Så la oss gjøre det beste ut av det!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, Uke for uke. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s