Væpnet og klar til dyst

Bilde

Trenger jeg si mer?

Ok, det gikk skikkelig dårlig. Jeg har fortsatt ikke fått dreisen på den der negleklippingen – junior hyler som om jeg mishandler han på det groveste, og jeg begynner helt seriøst å tvile litt på det jeg lærte en gang i tiden – det finnes ikke nerver i neglene. Er de nå så sikre på det? Hva med på små babyer?!

Jeg skulle jo helst kommet med et godt tips her, siden jeg liker å skryte av at jeg har en slags infoblogg, lizm. Men jeg har ikke peiling. Vi ender alltid med vill gråt, sprutende tårer og at mannen må ta over mens jeg låser meg inne på et annet rom og holder meg for ørene mens jeg synger høyt på en eller annen psykedelisk melodi. (For tiden går det i «Dance all night to the best song ever», ettersom jeg dro med meg min fjortissniese på One Direction-konsert i helgen, så den sitter klistret fast i hjernefoldene mine og har visst ikke tenkt å rikke seg med det første. Men det var nå en helt annen sak).

Så – rop ut om du har nødhjelp å komme med. Hvordan klippe negler på babyer uten å traumatisere både mor og barn for livet?

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Parenting og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Væpnet og klar til dyst

  1. Jeg biter:) Biter og river… Det har gått smooth helt siden fødselen! Nå er det spesielt lett å få til, siden He MÅ ha hånden i munnen min for å sovne. Da får jeg jo brukt leggetiden til noe fornuftig også! 😀

  2. Inger Sofie sier:

    Jeg klipte negler mens babyen sov dupp, funket kjempebra….dersom ungen sov tungt nok 🙂

  3. Guro sier:

    Mine er heller ikke ivrige tilhengere av negleklipping,men det blir bedre med årene!jeg gir de noe å holde på med i den ene hånden når de er små og klipper raskt den andre! Blir litt protester men det går fort over! Lykke til 😉

  4. likevel sier:

    Vet ikke. Jeg klarte å klippe ungen i fingeren. Blod og sånt. Hyling. Så jeg sluttet. Jeg innbilte meg at ikke negler hos små barn ikke vokser så fort. Det viste seg at min venninne som passet barnet innimellom fikset saken. Jeg er veldig takknemlig enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s