Bamse møter bestevennen sin

Har sett denne snutten 3 ganger nå og sipper mer for hver gang. Hva med å vise de kommende besteforeldrene denne videoen når dere skal fortelle at gullungen er på vei? Vær forberedt på at de vil felle en tåre eller to ❤

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Bamse møter bestevennen sin

  1. casadidriksen sier:

    nwåwååå, den var fin!

  2. ToPlussTre sier:

    Søøøt da 🙂 Fin kveld til deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s