Om å ønske seg små barn

Om å ønske seg små barn

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/Bekymret-for-gravides-onske-om-a-fode-sma-barn-7476466.html#.UwdtGoV48ro

En gravidblogger med respekt for seg selv må vel nesten kommentere denne. Eller, må hun? Nei, seriøst, jeg gidder ikke. Så dårlig journalistikk trenger vi ikke bruke mer tid på, du har jo lov til å se kritisk på kildene dine selv om du jobber i klikk.no. Gravide er ikke dummere enn andre folk, men et lite knippe av dem var vel ikke så skarpe før de ble gravide heller. Og Hanne 29 burde vel kanskje vurdere å bytte vennekrets.

Derimot har jeg mer å si om sunnhetspresset og vektfokuset helsevesenet utsetter verpehønene for. Det kan du lese mer om her.

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Om å ønske seg små barn

  1. Hei. har unnlatt å kommentere dette jeg også.. Kjempefin blogg foressten. herved lagt til i bloggrollen selv om jeg er langt fra gravid.. Mulig med eet bittelite ønske om å bli det igjen, men har en overtalelsesjobb å gjøre før den tid…

    • På tjukka sier:

      Takk skal du ha – følger deg og 🙂 Ja, du får ha lykke til med overtalelsen. Har fått høre at mange som har liket facebooksiden min har fått spørsmål om noe er på gang, så det kan være farlig 😉

  2. Tilbaketråkk: Målt og veid og funnet for… Feil? | På tjukka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s