Ute av bloggskapet

Jeg kan i dag informere om at jeg har vært en blogger i en hel måned. Steike! Og for en uke siden kom jeg også ut av «bloggskapet» overfor nære og (enda flere) fjerne på fjesboka. Det skulle vise seg å være bare gøy.

Bilde

På vei ut av bloggskapet! Og enhver blogger med respekt for seg selv må ta selfies har jeg hørt. Her er min versjon av speilselfie – mikrobølgeselfie av Siri 🙂

 

Jeg kan informere om at å blogge er ganske artig, og tar uventet mye tid. Men tid har jeg, så det passer fint. Mest overrasket er jeg likevel over hvor hyggelig denne bloggverdenen skulle vise seg å være, man får jo nye interaktive venner! Hvem hadde trodd det? Når man blogger har man også en god unnskyldning for å lese masse andre blogger, med andre ord er det en ypperlig anledning til å skaffe seg mer «sofa- og pc-tid». Vi kaster jo aldri bort dagen vår på sånt ellers, selvsagt…

Det er jo litt ymse der ute i bloggsfæren, men jeg syns det er mer interessant innhold enn jeg hadde trodd. Og hvis du trodde at det var grådig mye dårlig mammablogging der ute, så skal jeg ikke krangle altfor mye med deg (selv om det er mer som er bra enn forventet). Men gjør et søk på «fitnessblogg», og jeg kan garantere deg enda mye mer (dårlig) moro 😀

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Ute av bloggskapet

 1. EventyrElin sier:

  Gratulerer med jubileum og hurra for at du har kommet ut av skapet! 😉 Jeg syns bloggverden er fantastisk! 🙂

 2. Hm, bare en måned? Jeg synes da jeg har sett deg rundt omkring lenger enn det, eller tar jeg feil? Uansett, gøy å treffe deg:)

 3. Grattis med en måned. Nå ble jeg glad for jeg trodde jeg hadde gått glipp av deg en evighet, men en måned det skal jeg klare å lese meg opp på …

  Det med «venner» er den største positive gleden med blogglandia for min del også. jeg har lykkelig forskånet meg selv fra de verste rosa/åsåååååfiiiiiiin/fitnes/hjernedøv/tragiske bloggene og leser bare de jeg synes er fine så jeg har ikke helt klart å irritere meg ennå.

  Satser på at vi henger rundt her riktig lenge begge to og møtes riktig ofte.

  • På tjukka sier:

   Enig, jeg visst ikke at det skulle være sånn hyggelig i det hele tatt. Syns det er veldig bra stemning 🙂 Og det er jo bare å unngå de bloggene man irriterer seg over, det er sant. Vi møtes nok titt håper jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s