Smokk. Den største oppfinnelsen. Ever.

Ungen er tett i nesa og sutrete, og blir igjen minnet på hvor fantastisk denne lille greia er. Reblogger derfor – takk smokken!

På tjukka

Jeg tok på meg de trangsynte, selvsentrerte foreldrebrillene for å lage listen over alle lister- de beste oppfinnelsene sånn ever. Selvsentrert fordi jeg glatt hadde tenkt å utelate banale ting som lyspæren, penicillinet, telefonen og slikt småtteri. Nei, jeg skulle liste opp de geniale tingene enhver nybakt mor, far, medmor eller medfar må anskaffe seg – de virkelig lure sakene som er funnet opp. De som ikke står i hundre lister fra før. Vel. Listen ble lang. Og alt sto på nett fra før. For å toppe elendigheten har jeg for bare noen dager siden kommet med den djerve påstanden at du faktisk kun trenger fire – jeg gjentar, 4 – ting før babyen kommer.

Og når jeg tenkte meg nøye om, hva har vi egentlig hatt aller mest glede av de siste månedene? Hva er det vi aldri forlater huset uten minst to eksemplarer av, aldri vil legge oss…

Vis opprinnelig innlegg 733 ord igjen

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s