Gratis stæsj!

Gaver som er helt gratis er aldri feil. Mens du er gravid, eller om du har blitt nybakt mor, kan du bestille en masse gratispakker med stæsj til babyen. Pakkene jeg bestilte syns jeg var veldig fine, mye bra innhold, og så er det jo alltid gøy å få gave i posten. Det følger med en del reklame, nødvendigvis, men ikke plagsomt mye. Du må som regel registrere deg med blant annet mailadresse, ikke bruk jobbmailen med andre ord. Lag deg eventuelt en mailkonto med plass til litt tull og tøys (eventuelt bruk mannen sin…). Det skal være sagt at jeg ikke har blitt plagsomt mye nedspammet av leverandørene av disse pakkene i etterkant.

Bilde

Storken kommer ikke bare med babyen til deg (you wish…) – han bringer gaver til den lille og. Helt gratis!
Image courtesy of digitalart / FreeDigitalPhotos.net

 

Det beste med pakkene er at man får små prøver av all verdens produkter til babyen, så da kan du prøve deg frem til hva du liker, istedenfor å handle inn i forkant. Masse bleier følger også med, og mengder med våtservietter. Dessuten kommer det en del smokker, så slipper du å kjøpe inn det, ja rett og slett mye praktiske greier.

Jeg har samlet de jeg kjenner til nedenfor:

Rimis barnepakke. Registrer deg her. Husker ikke helt hva den inneholdt, bare at den var bra, men har noen venninner som har strevd med å få den levert. Verdt et forsøk likevel syns jeg, har ikke fått noe reklame herfra i etterkant.

Libero. For å få pakken fra Libero, må du melde deg inn i Liberoklubben, og her kommer det ganske mange mail. Men det er ikke vanskelig å melde seg ut senere. Pakken er helt super, går jo stort sett i samme merke nødvendigvis, men jeg er Liberofan – av både bleier og annet stæsj, så jeg likte den godt.

Babybox. Dette er pakken fra Apotek 1 og Pampers. En god del mailreklame medfølger, men pakkesangen er fin. Bestilles her.

Apotekpakken. Min definitive favoritt. Fine godsaker, inkludert smokk, tåteflaske og Purelan brystvortesalve (som er helt fantastisk, bruk den som leppepomade, den er genial). Dessuten kommer det med en pakke tørre engangskluter, et produkt jeg ikke vet hvordan jeg skulle klart meg uten. Finfin sak med andre ord, ikke overveldet over reklamemengden heller. Kan fås her.

Ellers er det noe nytt som heter Mammabox – den fantes ikke da jeg var gravid, men den kan jo være verdt et forsøk.

Bleiebøtter er heller ikke noe du trenger å bruke penger på, som regel kaster de en etter deg om du handler mye på en gang i en babybutikk. Eller du kan få tak i en gratis en her. Bleiebøtter fortjener sannsynligvis et helt innlegg for seg selv, for trenger man virkelig dette? Nei, selvfølgelig gjør du ikke det, du klarer deg fint uten, men de holder lukten borte. Jeg syns vår var litt klønete å bruke, så endte opp med en vanlig pedalbøtte og bleieposer fra Libero til hver bæsjebleie. Grei luktkontroll på det, så lenge babyen bare får morsmelk i alle fall. Nå merker jeg at behovet for sterkere skyts er noe større, så spørs om jeg skal gi bleiebøtta en ny sjanse etterhvert. For all del – de gir ikke bort bøttene for å være kule, husk det. De krever spesialposer, som selvsagt koster en liten formue (mye mer enn bøtta i seg selv), og som stort sett kun kan kjøpes der du fikk tak i bøtta. Vel vel, det er i alle fall helt urealistisk å gå ut med hver eneste bæsjebleie for å slippe lukten, det kan jeg slå fast med rimelig stor sikkerhet.

Moro er det uansett spør du meg – gå bananas!

Bilde

Bleiebøtte – Yay or Ney (er det ikke sånn det sies i bloggverdenen?). Njai. Heller mot nei, men det gjør kanskje ikke du. Det eneste som er sikkert er at det kommer til å bli en masse bleier. Bildet er lånt fra angelcare.com.

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Graviditet og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Gratis stæsj!

 1. Haha, jeg takka nei til gratis bleiebøtte sikkert 10 ganger, men så kom plutselig svigermor innom med en, fordi hun synes det var så dårlig at vi ikke hadde fått det noe sted. Så nå står den der på badet – ubrukt – fordi vi ikke vil si at vi ikke har lyst til å bruke den:p
  YAY til bleieposer fra Libero og 5 turer i søppelkassa hver dag!

  Og vet du hva! Jeg hadde hørt så mye fint om Rimi-pakka, men så dukka den aldri opp! Men alle de andre fikk jeg, og jeg sliter fortsatt med alle de gratisprøvene:p Eneste jeg egentlig har brukt, er den Mikke Mus-smokkesnora som lå i den ene pakka:p Og så var det vel en flaske i en av dem:D

  • På tjukka sier:

   Haha – det er bra man oppfører seg ovenfor svigermor 😉 Nei, jeg har jo prøvd den, fordi jeg er så nysgjerrig og liker å teste alt, men fallt som sagt ikke helt i smak. Kanskje derfor jeg digget de pakkene også; masse morsomme vareprøver. Jeg bruker fortsatt sinksalvene. Og smokkene, flaskene (tror jeg fikk 2), alle våtserviettene, babyoljen og bleiene, smokkesnor++, så jeg har fått valutta for reklamen 😉 Flere har savnet Rimi-pakken, og jeg likte den, men det var jo mer av det samme, så hvis du syns de var litt teite gikk du ikke glipp av noe likevel 😀

 2. Tilbaketråkk: Ting jeg ikke visste jeg trengte – volume 1 | På tjukka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s