Washington, D.C.

En perfekt langhelg i Washington- sol, 20 grader, snill baby, kjekk mann og akkurat i tide til å få med oss kirsebærtrærnes blomstring. Tror dere ikke vi har blitt forbikjørt av selveste presidenten og hans følge og? To ganger, til og med! Jeg er overbevist om at han så oss gjennom sine sotede vinduer, og tenkte «det der var da virkelig en usedvanlig søt baby». Helt sikkert.

I Boston er det Patriots day (helligdag) og Boston maraton i dag. Det har preget byen veldig i det siste, med tanke på fjorårets terroraksjon, men de er alle veldig opptatt av å gjennomføre årets løp med verdighet. Vi syns det var greit å holde barnevognen litt unna begivenheten, selv om jeg er trygg på at det ikke finnes noen by som er bedre bevoktet enn Boston akkurat i dag.

20140421-101901.jpg

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Reise. Bokmerk permalenken.

2 svar til Washington, D.C.

  1. Hva ellers skulle presidenten ha tenkt på?? 😀

    Jeg hadde blitt så starstruck! Fikk du et glimt av ham gjennom vinduet, eller? Jeg så den belgiske kongen en gang, men det blir ikke helt det samme, føler jeg!

    • På tjukka sier:

      Haha, jeg ble helt mo i knærne! Ikke så mye som et pittelite glimt nei, men er overbevist om at han så oss 🙂 Og man skal da ikke kimse av belgiske konger, skal man vel?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s