Positiv, negativ, bloggitiv

Disse facebookfarsottene – hva skal man si? Jeg fikk aldri noen badeutfordring, og var neeeesten litt lei meg for det (jeg er glad i å bade, også når det er kaldt, om ikke annet for å kunne skryte av det). Men den der 3 positive ting i 3 dager kom til meg til slutt. Jeg har oversett den så godt jeg har kunnet så langt. Men så har jeg jo en blogg da, og så har jeg plutselig fått et liv igjen, og så er været så himla fint og sønnen min så innmari morsom, at jeg slett ikke orker å bruke tid på å gjøre research til den type informasjonsblogg jeg holder på med. Det går langt fortere å skrible ned noen positive saker.

For det er lett å finne 3 x 3 positive ting om dagen. Faktisk så lett at det bare blir kvalmt og klissete og ikke på noen måte morsomt. Dessuten syns jeg det er det artigere å være negativ enn positiv, ihvertfall i bloggolandia. Så jeg prøvde å finne tre negative ting isteden da – men søren klype, det gikk ikke! Ikke engang På tjukka klarer å finne noe å sutre over i disse dager. Det eneste jeg kunne komme på i går var at jeg er tilbake på jobb. Problemet er bare det at det var skikkelig fint å komme tilbake på jobb og. Ja, ordentlig hyggelig, morsomt og spennende var det. Det er så mye lettere å konsentrere seg og være ivrig og nysgjerrig når man ikke er pjusk, sliten og på tjukka skulle det vise seg. Og guttene mine har det som plommen i egget hjemme, tassen blir enormt glad når jeg kommer hjem, og helt ærlig, det er jo mye morsommere å leke med han når vi ikke er sammen 24/7. Dessuten er det jo helg snart, langhelg til og med.

Ok, så heller ikke permisjonsslutt klarte jeg å vri til noe negativt. Men i dag har det regnet – det er vel negativt? Nei skulle du sett, det var jo litt deilig det og. Leiligheten er fortsatt rimelig kaotisk, så da fikk vi gjort litt inne da. Nei og nei og nei, nå orker jeg ikke min egen positivitet lenger. Jeg får sette i gang å lage nummer to, så blir det nok litt mer svung over sutringa snart skal dere se…

2014-06-01 08.37.38-2

Ok, her kommer 3 x 3 positive (hold for øynene om det blir for mye): hjemme, frokost på verandaen, fabelaktig fin, snill og god baby, spennende jobb, kjekk mann, endelig selskap av gamle venner igjen, nespressomaskin på kjøkkenbenken, vekta-viser-det-samme-som-før-jeg-dro-6-måneder-til-USA-land-of-the-fat, snart langhelg, snart Stockholm og fjortisskonsert med kul niese, snart sommerferie og Italia, kjøpe blomster til verandaen, uparfymerte bleier, brunost+++ Å himmel. Det er rett og slett altfor meget.

 

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Positiv, negativ, bloggitiv

  1. ToPlussTre sier:

    Må da være lov å være litt positiv 🙂 Gjett om jeg kan tenke meg du var glad for nespressomaskinen igjen da; foruten familie og venner tror jeg det er den jeg savner mest dette året!! Og det høres jo ganske ålreit ut å komme hjem til norsk sommer, egen leilighet og alt det andre. Jobb høres også litt deilig ut, egentlig 😉 Nyt dagene!

    • På tjukka sier:

      Haha, ja noen ganger må det være lov 😀 (jeg er visst en ganske blid og positiv person sånn i virkeligheten, altså…). Ja, nespressoen var veldig skjønn å komme tilbake til! Og det har vært kjempedeilig med jobb – det er så godt å gjøre forskjellige ting til forskjellige tider på døgnet. I tillegg blir det jo herlig med helg da;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s