God morsdag!

Diktet har jeg delt med dere før, men jeg syns det er så fint at det passer å ta det igjen i dag. Det hang på veggen på helsestasjonen jeg gikk i da vi bodde i Boston. En periode hvor jeg var litt overveldet av ansvaret, var mye alene med gutten min i et nytt fremmed land, og ja, følte meg ganske ubrukelig som mor til tider egentlig.

God morsdag alle flotte mammaer, medmammaer, fostermammaer, englemammaer og ønskemammaer der ute!

To A First Time Mom (forfatter ukjent)

Relax my dear
Your little elf is just an amateur himself.
So if your hands so newly filled with tasks
Seem some what less than skilled
Relax, I say!
This little pinkling
Doesn’t have the slightest inkling
That you are new to baby lore
He’s never had a mom before.

bilde(2)

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s