Verdens beste lyd

Når du egentlig er ganske stressa, fordi du kjente liv første gang for flere uker siden, og du har ikke kjent noe på flere dager nå. Og du vet at du egentlig har stått på mer enn kroppen har vært med på, og at om noe går galt, ja, da vil du aldri kunne tilgi deg selv. Og når legen legger doppleren på magen din, og du kan høre det i samme øyeblikk. En rasende rask og ufattelig sterk og frisk hjerteaksjon.

Verdens fineste musikk.

Og når lille bølle, som faktisk bare har ligget 17 uker i magen din, likevel presterer et spark så kraftig at legen kan kjenne det utenpå magen din. Ja, da blir du jo kanskje  barnslig stolt, og så glad, så glad. Og så tenker du at det er på tide å slutte å engste seg så innmari mye nå. Ja, det er det faktisk.

ID-100269278

Enter a caption

Image courtesy of foto76 at FreeDigitalPhotos.net

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, På tjukka på tjukka, Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Verdens beste lyd

  1. Nin sier:

    Ja det er verdens beste lyd. Er selv fjorten uker og veldig spent på tiden som kommer. Skal på ultralyd om fire uker og detbgleder jeg meg til. Blir første gang jeg får høre hjertelyden og ikke minst se det lille frøet i magen.

  2. Tilbaketråkk: På tjukka på felgen (uke 9-14) – og så innmari kjapt igjennom uke 15-21 | På tjukka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s