Jeg har blitt kjendis!

I dag har jeg og minien min blitt litt kjendiser, kjennes det ut som. Klint opp med et STORT bilde på VG-nett – jeg visste så klart om det, men jeg må innrømme at jeg svettet bra det jeg så det likevel (saken kan du lese her, det opprinnelige blogginnlegget (som jo er litt bedre syns jeg), her).

2016-09-14-13-56-28

Bittelitt angst kjente jeg på da, gitt! Men det er jo gøy da, jeg vil jo gjerne at folk leser det jeg skriver. Ellers hadde det jo vært litt teit å blogge, mener jeg. Det er bare det at det er noe veldig komfortabelt over å ha en bitteliten blogg, med en oversiktlig samling lesere. Likevel håper jeg virkelig at noen av dere som oppdaget bloggen min i dag blir med videre – velkommen skal dere være!

Jeg måtte svare på noen spørsmål om hvorfor jeg hadde startet bloggen min og sånt, før saken på vg.no, og det fikk meg til å tenke litt. Da jeg begynte med På tjukka for 2 år siden startet det som en ren informasjonsblogg. Gradvis har den blitt mer personlig, og litt mer løssluppen kanskje? Det har på en måte kommet naturlig, men det er klart at jeg syns det er vanskeligere å dele de mer private tingene enn rene faktainnlegg. Vanskeligere, og mye morsommere. Dessuten er det jo ingen tvil om hva som trekker flest lesere, det er definitivt de personlige innleggene. Så da må jo noen like det jeg skriver, da, og det er jo kjekt.

En ting jeg tenker mye på er eksponering av barna mine. Jeg skriver ikke så mye om de, sånn helt konkret, her, og det er jo bevisst så klart. Men indirekte utleveres de kanskje litt likevel. Jeg har hatt en åpen instagram-konto, som jeg liksom ikke helt har klart å bestemme meg for om skulle være en personlig konto, eller en bloggekonto, og så har den liksom endt opp med å være noe midt i mellom på en måte. Og jeg har delt mange bilder av barna mine der. Eldstemann begynner å bli så stor nå, en gutt med personlighet, meninger og hele pakken, og jeg merker at det er på tide å gjøre instagramkontoen min privat. Jeg legger dere gjerne til om dere vil følge meg (brukernavn er siripatjukka), men jeg vil ha konroll på hvem som kan se bildene mine. På snapchat er det fortsatt bare fjas og tøys fra min side, så der må du gjerne kikke innom! siriohet heter jeg der (men be ware: det er mye babyspam der, altså).

Litt av et tidspunkt å snakke om personvern hos ungene dine samme dag som du har klint et bilde av en av de over hele VG-nett, eller? Joda, joda, tar den. Vet du hva, jeg tror det går bra med barn som er mye eksponert og jeg. Jeg tror heller ikke de kommer til å klandre foreldrene sine, så lenge de har tenkt igjennom og vurdert det de deler. Det er jo det essensen i bloggen min dreier seg om: foreldre flest vet best for sine barn! Og foreldre flest gjør det også veldig bra, selv om vi alle gjør ting litt forskjellig. For min del syns jeg det er stor forskjell på å eksponere en baby og en 3-åring. En baby er en baby, liksom, derfor ble mannen min og jeg enige om at det var fint at han var med på bildet. Så fikk alle noe skikkelig pent å se på også 😉 Virkelig, eldstemann hadde så klart også tålt det, men terskelen er litt høyere der merker jeg.

Men, det var jo egentlig ikke sånne alvorlige ting jeg skulle snakke om! Jeg skulle bare skryte av at jeg var blitt kjendis jeg – og at jeg syns oppmerksomheten er veldig morsom og bittelitt stressende. Men mest gøy, altså, håper mange fortsetter å følge!

Ps: jeg blir kjempeglad når folk legger igjen kommentarer og tips – tips deles villig videre!

 

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Blogging. Bokmerk permalenken.

8 svar til Jeg har blitt kjendis!

 1. Henriette sier:

  NEEEEIIII!!! Hvorfor i alle herrens dager fant jeg ikke bloggen din da jeg var på tjukka?! Vurderer nesten å få en til nå! Forresten – ferdig vurdert, aint gonna happen. Du er en sjelden blanding av kul og kunnskapsrik. Har allerede tatt til meg CTFD-oppdragelse. Barna våre er samme alder, så ser frem til flere gode innlegg! Mammalivet er jo fylt med så mye meninger og kjerringråd at jeg får helt noia til tider. Akkurat nå lurer jeg på om ikke denne lettrørtheten går over snart..så innlegget ditt om det og frykter at svaret er nei…

 2. Ingfrid Eriksen sier:

  Jeg har desverre ikke visst om bloggen din før nå. Har lest gjennom mye nå. Flotte og realistiske fremstillinger! Jeg jobber som jordmor, og følger noen gravide damer. Så har jeg forsøkt å være gravid selv noen (x3). Her er det veldig mye man kan kjenne seg igjen i. I tillegg har jeg mor/barn grupper. Tenker at «damene mine» kjenner seg igjen i mye av det som står her.
  Gratulerer med bokutgivelsen (uansett når det var). Gleder meg til å lese 🙂

 3. Silje sier:

  Hei Siri! Stor glede over å bli gjort oppmerksom på bloggen din!! Er selv nybakt tobarnsmor og gleder meg til å følge bloggen din videre! Klem fra en nyfrelst leser

 4. Hipphurra sier:

  Jeg er uendelig glad for at et bilde av deg var klint opp på VG-nett gitt :o) Der satt nemlig jeg, med en helt nyoppdaget hemmelighet i magen, og med mange tanker og følelser :o) Har lest gjennom store deler av bloggen din allerede, og kjenner at her kommer jeg til å titte innom og lese både gamle og nye innlegg når følelsene er på topp og bånn. Så tusen takk for at du deler dine opplevelser, det kjennes trygt og godt for meg som er på ukjent grunn. Her krysses fingrene for at alt går bra og at hemmelighet kan deles om omlag sju uker (håper tida går fort) 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s