Hvordan få posekaker til å smake hjemmelaget (og sykt mye bedre!)

Wot wot, 4-årsdag vel overstått! En ting kan jeg garantere dere, og det er at bursdager blir morsommere og morsommere ettersom barna blir eldre. Inntil et visst punkt vil jeg tro, muligens allerde nå, men hjelpes. Så gøy!

Og så slitsom for mor og far! Nå skulle jeg jo egentlig feire fødedagen da, men her ligger jeg:

2017-08-20 21.06.32

Classy som alltid. I alle fall, for å få glede av disse bursdagene, må vi ta noen snarveier. For når man skal bake til selskaper 3 dager til ende, trengs Toro. Og sånt. Men jeg har altså funnet et triks på pinterest en gang i tiden – en helt idiotsikker måte å lage digge kaker på. Enkelt altså. Man tager ett stykk posekake. Og… (trommeirvel):

2017-08-17 20.32.36

  • Ett ekstra egg (eller ett egg, dersom oppskriften ikke sier egg i utgangspunktet)
  • Smør istedenfor olje
  • Melk istedenfor vann

Voila! Digg, fersk og nydelig kake du vil få skryt for.

Hvis du vil slå enda litt på stortromma, tilsetter du litt ferske bær eller noe sånt. Den ovenfor avbildete muffinsmiksen sammen med litt friske blåbær –> ubestridt kaken jeg fikk mest skryt for i fjor (til tross for flere helt hjemmelagede). Da kan du selvfølgelig innvende at du kanskje like godt kan bake selv, litt enig, men det er faktisk enklere likevel. Ikke minst mindre oppvask, og det sier vi jo tommel opp til.

Og siden bakingen er så enkel og grei, så blir det mye større muligheter til å nyte moroa – for moro, det er det faktisk!

IMG_1926

Fjorårets byggekake – veldig grei å lage. Toro og MASSE pynt, og voila!

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Fødsel, Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s