Opddatering på fødebagen

Alle sykehus er ikke like: på Ullevål hadde de ikke egne engangskluter til babyen på hotellet. Ikke masse flergangskluter heller, for den saks skyld. Kiwi var åpen, så vi fikk tak i, hvis ikke hadde det kanskje dugd med vanlig dopapir og, men jeg er ikke helt overbevist. Barnebeket, den første bæsjen som kommer, er altså så seig og tjukk som tjære, og jeg syns den krever litt bedre skyts. Jeg liker slike tørre engangskluter, men våtservietter duger vel også. Fødebagen er oppdatert 🙂

engangskluter

Bildet er lånt fra vitusapotek.no. Man får tak i slike kluter på Rema og Kiwi og de fleste dagligvarebutikker og apotek

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Fødsel. Bokmerk permalenken.

2 svar til Opddatering på fødebagen

  1. Kristin sier:

    Haha, vi hadde samme tur til Kiwi på Ullevål. Hvorfor i alle dager har ikke barselhotellet eller føden en nettside der man kan lese hva som finnes på hotellet og hva som ikke gjør det? Eller en liste som følger med brevet om tildeling av fødeplass? Så mye styr omkring fødebagene, men så vanskelig å finne ut om hotellet har bleier/kluter etc etc, som tross alt er de viktigste tingene. Viktigere vil jeg påstå enn om man har eller ikke har med hårføner 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s