Årets babypakker

Jeg er en sucker for gratis stæsj, og tok selvfølgelig i mot babypakkene i år også. Tross at jeg strengt tatt har mye av det jeg trenger fra før. Og sannelig har babypakkene endret seg siden sist jeg var gravid! Det var jo bare tre stykker denne gangen, men de var alle ganske ok syns jeg. Og en av de har vært spamfri så langt i etterkant i alle fall.

Småprøvene med kremer og sånt blir jo fort mye søppel, jeg glemmer jo gjerne å bruke de, men smokker, flasker, bleier og lignende kommer godt med. Jeg bytter i alle fall ut alle smokkene fra sist, vet ikke om smokker egentlig blir slitt jeg, men sånn for sikkerhets skyld.

Rema 1000

2016-04-19 10.50.04Helt ny pakke for meg. Og jeg må si at jeg liker Rema-produktene godt, så dette var en fin nyhet. Bleier, våtservietter, ammeinnlegg og engangskluter, samt smokk og en liten body fulgte med. Alle produktene er svanemerket, et tips jeg fikk av helsesøster etter forrige fødsel var å alltid se etter dette merket, da de ikke bare er miljøvennlige, men også inneholder et minimum av miljøgifter etc og sånn sett er bra for barnet. Et enkelt tips å forholde seg til, så slipper man å google før man handler ethvert lite produkt. Nei forresten, de tørre engangsklutene er ikke svanemerket. Jeg har faktisk ikke funnet noen som er det. Jeg velger likevel å tro at de er bedre for babystumper enn våtservietter, og er helt avhengig av slike. For å bruke vanlige kluterer absolutt urealistisk. Har ikke fått en eneste reklamemail eller spam fra Rema for øvrig. Fin pakke!

Libero

2016-04-19 10.53.31

Syns denne ar var litt tynn i år, men ellers grei nok. Jeg liker Libero godt, igjen er alt svanemerket (bortsett fra bindene og leken da). Blir spennende å prøve de nye «luksusbleiene», lurer på om det kan være noen forskjell? Ammeinnleggene ligger i fødebagen, praktisk å ha noen som er pakket i engangsembalasje til akkurat det formålet. For å få denne pakken må du melde deg inn i en klubb som innebærer en del mail, men også litt nyttig informasjon, så det er ikke så ille.

Apotek 1

2016-04-19 10.58.32Som dere ser var denne innholdsrik, med masse småprøver. Som kanskje blir liggende og rote, men det kan jo være greit og. To finfine flasker var vel det beste med denne, kjekt å ha. Bladet har jeg ikke lest enda, det ligger klart til i fødebagen for å slå i hjel litt tid. Joda, likte denne pakken og. Mail-reklamen som følger med er ikke plagsom.

I alle fall – syns fortsatt det er artig med gratis overraskelsespakker, men mener å huske jeg fikk mer sist?

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Babyutstyr og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s