Døgnville babyer

Hjemme! Eller, i Norge i alle fall. Bostedsløs inntill videre, har flyttet inn hos svigers og det var populært – både hos dem og hos junior. Hvordan er det så med babyer og døgnforskyvning? Vel, det ser ut som han klarer seg langt bedre enn mor og far så langt. Det gikk fint da vi fløy andre vei, men da var han så liten. Ser sannelig ut som det skal gå fint nå og (kryss i taket og bank i bordet!). Vi la han klokken ni i går kveld (for kroppene våre er jo det egentlig 3 på formiddagen), og han sluknet som et lys.

Mor og far derimot…

Neida, vi har det bra. Og Norge viser seg fra sin aller beste side i disse dager – det jo så varmt og grønt og deilig. Ellers har jeg lært på denne turen: 1) Man kan slippe unna med skikkelig mye overvekt (og to barnevogner) om man har en sjarmerende baby til å flørte for en. 2) Babykrybbe på langdistanseturer er ekstremt praktisk. 3) Å fly alene med baby går også fint, det største problemet er hvordan man selv skal få gått på do. 4) Folk flest hjelper deg mer enn gjerne om du bare spør, også i Norge.

I kveld skal vi forsøke å sove til vanlig, norsk tid. Etter reker, grillmat, grovbrød, brunost og salt smågodt. Det er uendelig godt å være tilbake!

Bilde

Erfarne reisende pakker visst lett. Ikke fullt-så-erfarne foreldre derimot…

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Reise og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Døgnville babyer

 1. På tjukka sier:

  Takk takk! Vi er godt fornøyd – men ekstremt glade for å være hjemme!

 2. ToPlussTre sier:

  Velkommen hjem! Har dere flyttet hjem for godt? Jeg har ikke helt fått med hvorfor dere har vært i USA og hvor lenge 😉 Skal dere bo i Norge fra nå av?

  • På tjukka sier:

   Tusen takk! Kan tro det er deilig 🙂 Ja, vi er hjemme for godt – har ikke vært borte lenger enn et halvt år, og ville aldri vært det foruten – men nå var det skjønt å komme hjem. Har absolutt ikke utelukket senere utenlandsopphold, men nå har mannen min studert, en evt neste gang må vi nok ha fordelene av at han jobber…;-) Og så skal vi i alle fall til et sted med bedre vær enn Boston – haha! (Pluss at det er min tur til å realisere meg selv litt her hjemme nå ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s