Verdens kuleste by?

På listen over hva jeg kommer til å savne når vi snart reiser fra USA står det å bo en liten togtur unna en av verdens aller kuleste byer særdeles høyt. Det kiler i hele kroppen når jeg er her, New York har alt! Og det er SÅ gøy å ha med gullungen ut på tur, han digger NY som bare det.

20140518-185035.jpg

Det ble skikkelig 17. mai-feiring her og, Sjømannskirkens program fallt i smak for store og små. Odd Nordstoga og DeLillos skapte kjempestemning (og hjemlengsel) – og selv om jeg sånn ca aldri drikker Solo hjemme, smakte den usedvanlig godt i varmen i går.

20140518-185419.jpg

Junior var altså så bedårende søt i sin første bunad, sendt over Atlanterhavet fra farmor, at mor måtte felle en liten tåre. Hatten var imidlertid best å leke med.

20140518-185750.jpg

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Reise. Bokmerk permalenken.

2 svar til Verdens kuleste by?

  1. Oi, tenk å feire 17. mai i New York! Det hadde vært noe! Tror jeg skal lufte det for mannen om et par år!

    • På tjukka sier:

      Gjør det – virkelig, det var veldig, veldig gøy! Mener å huske at du var glad i kjendisspotting og? Alle kjente nordmenn i NY var tilstede – Stargate, Vebjørn og Aune Sand, og flere andre (noen jeg bare «hmmm… Du er da kjent, eller? Men husker ikke helt hvem du er»). Men det var utrolig stas uansett altså – med eller uten kjendiser 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s