Boktips

«Resten av livet» av Ellen og Heidi Linde:

2014-09-27 12.33.42

Denne lille, tynne boken gjør seg ypperlig som lesestoff på barselavdelingen eller med en nyfødt liten en på puppen. Eventuelt mens du venter og venter (og venter) på lillegull. Den er karakterisert som en «chick lit» på biblioteket, og lettlesthetsgraden er tilsvarende – midt i blinken med andre ord.

Veldig lett gjenkjennelig om blandede følelser som nybakt mamma, frykten for å ha mistet seg selv helt og aldri bli et interessant menneske igjen, små problemer som vokser seg veldig store, sære barselgrupper og stor, stor kjærlighet. Likte spesielt godt 6-ukerskontrollen til mammaen hos legen: «Såre brystvorter? -Litt. -Har du tenkt på prevensjon? -Herregud, skal jeg ha sex også?»

Kan lånes på biblioteket eller for eksempel kjøpes her. Sannelig var det tilbud på den i dag og!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Graviditet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Boktips

  1. Bella sier:

    Tusen takk for fin blogg! Jeg tror jeg er ca. 7 uker på vei, og for en uke siden googla jeg litt på måfå. Gravid – hva gjør jeg nå? På den uka jeg nå har visst dette har jeg lest HELE bloggen din. Absolutt alt. At du ikke er sponsa er en skam. Du burde blitt rik på bloggen din du. Har fortsatt en million spørsmål, men du har svar på de mest kritiske. Tusen takk. (Kanskje du rekker å bli ferdig med de siste uke for uke til jeg tar bloggen igjen. 🙂 Må nok lese det meste igjen når det blir aktuelt.

    • På tjukka sier:

      Hei – og tusen takk for grådig hyggelig tilbakemelding! Det blir jeg så glad for 🙂 Nå har jeg litt mer motivasjon for de siste ukeinnleggene merker jeg. Gratulerer med graviditet, veldig spennende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s