Mosekose

Jeg går ikke rundt og tenker på alt jeg skulle gjort annerledes da jeg ble mamma for første gang, prøver heller å være fornøyd med det jeg har fått til. Tross alt har jeg verdens ubestridt deiligste, blideste ettåring, så helt på trynet kan jeg jo ikke ha oppført meg. Men det er selvsagt ett og annet jeg kommer til å prøve å endre på til neste gang.

Viktigst av alt, jeg skal huske å kose mer! Bare sitte der i sofaen med en varm, god baby på brystet, snuse, kose og mose. Jeg var ikke helt klar over hvor fort han ble uinteressert i sånt, men nå er det ikke mer en et kjapt, vått (og veldig godt!) kyss han byr sin mor på før det er full fart videre for å utforske verden.

Bortsett fra i dag, da. Jeg har vært hjemme med sykt barn (shit, følte meg utrolig voksen da jeg sa fra om det på jobben kan du si!), junior har vært småsyk med litt feber, men ikke sånn krisesyk at jeg har vært redd eller noe, og mer eller mindre hele dagen har vi tilbrakt sammen som to slakt i sofaen. Sukk, det var deilig. Hvis vi er så heldige å få en baby til en dag, ja, den stakkaren skal koses sønder og sammen 🙂

kos2

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Parenting og merket med , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til Mosekose

 1. Fint!
  Det er noe med sjuke unger, de gir en tilbake kosemosetiden.
  Ikke god bedring..?

 2. Ååå, min He er hans rake motsetning! Når vi kommer hjem fra jobb og barnehage, vil hun helst sitte på fanget og lese bok et par timer før hun kan vurdere å leke litt på egenhånd.
  Men god bedring! Feber er ikke så greit!

 3. Kan ikke bli for mye kos. Bortsett fra på natta når man helst vil sove.. Sykedager som du beskriver der de ikke er så syke at man trenger å engste seg, men akkurat så syk at det er kos å sitte i fang.. de beste..

 4. ToPlussTre sier:

  Hehe, hører ofte folk si at de sykedagene er de beste… jeg er enig. Mine tre gutter er vanligvis høyt og lavt, så noen dager med litt mindre energi og mye tid i sofaen pleier å være fint 😉 Kose seg i sofaen med baby er det beste!

 5. Polly sier:

  Kunne ikke vært mer enig. Min er jo bare tre måneder, og det er ikke mer enn 1,5 måned siden jeg ble sliten av at mini bare ville ligge på brystet mitt. Men allerede nå er det bare opp og frem 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s