Denne MÅ du bare se altså

Drit i alle uke-for-uke-innleggene og alle de kjedelige appene du har på mobilen din. Sjekk denne:

 

 

Åw my Gawd sier jeg bare. Naturen ass! Teknologi ass! Vitenskap ass! KROPPEN vår ass!

Nå fikk jeg skikkelig lyst på å lage en til merker jeg 😀

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, Uke for uke og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Denne MÅ du bare se altså

  1. Carina sier:

    Kroppen vår ass! Jeg fikk ikke helt bestemt meg om den filmen var litt skummel eller ikke jeg.. Helt utrolig er det i hvert fall!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s