Årets mammablogger – nominert!

Hubba Bubba, altså! Lille, lange meg er nominert til årets mammablogger! Shit pomfritt, det var moro. Jeg konkurrerer riktignok med storheter som Casa Didriksen, Mammadamen, Casa Kaos, Diaper Diva Diary, EventyrElin og To Pluss Tre – blogger som bare er superbra og noen av de til og med sånne topplisteblogger, men shit la gå. Jeg kaster meg ut i dansen likevel!

51_toppDet kjipe er at jeg må be dere om å stemme på meg, det kule er at det kan dere vinne kjempefine premier for! Gavekort på 2500 kroner på Barnas Hus, et halvt års forbruk av Libero bleier og ikke minst den utrolig lekre kaffetrakteren – rekk opp hånden alle slitne småbarnsmammaer som kunne trengt dette. Hvis man stemmes til finalen er det en helt ordentlig jury som skal ta avgjørelsen – hvor gøy er ikke det? Med Ellen Arnstad og greier og greier! Har lyst å komme videre bare for at hun skal ta en titt på bloggen min, jeg 🙂

Så – ta frem telefonen din og send

mblogg51 til 2012

Sjekk ut de andre nominerte og litt mer info om kåringen her: http://www.mammanett.no/mamma/hvem-er-norges-beste-mamma-og-pappablogger

Masse morsom mammablogging å finne her altså, jeg oppdaget i alle fall noen nye nå. Og så må du virkelig sjekke ut de jeg har nevnt over, de er mine favoritter. Stem på de også du, men meg først da 😉 Trooooooor nemlig, uten at jeg snakker over meg, at min blogg er den aller minste i dette selskapet. Men hva gjør vel det, når man er nominert til en således gjev pris, da blir bloggedamen glad uansett!

Husk: mblogg51 til 2012!

51_sidebar

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Blogging og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Årets mammablogger – nominert!

  1. Guro sier:

    Da har jeg stemt på deg 😉 hipp hipp hurra for nominasjonen

  2. Bella sier:

    Men din ga meg svar på MASSE da jeg ble gravid og forvirra på samme tid! Heia deg!

  3. EventyrElin sier:

    Det er så velfortjent at du står på den lista!! Og takk for fine ord, det tar jeg til meg ♡ Vi får bare krysse fingrene!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s