While We’re Young

På en alt for sjelden date noen uker tilbake, kom disse småbarnsforeldrene seg faktisk på kino (for tredje gang siden de ble foreldre). Stor stas! Victoria kino i Vika er kun for voksne – en meget behagelig kinoopplevelse.

Vi så filmen «While We’re Young» – den anbefales. Hvis du er i kategorien 30+ i alle fall. Ytterst treffende – som for eksempel dette sitatet (meget fritt gjengitt etter hukommelsen altså, jeg kunne ikke finne det på nett):

«Why is it that the people that keep telling you to have kids, it’s just so great, are the exact same people that keeps telling you «it will get better» after the kids are born?»

Oida. Vi er de folka. De folka som sier «Å, dere har så mye å glede dere til! Barn er kjempegøy» – og som likevel er de første til å trøste så snart babyen er ute – «det blir bedre altså – jeg lover». Og SÅ mange har sagt det samme til oss også.

Jaja. Jeg lever en klisje. Prikk lik småbarnsforeldre flest. Men det er sant – det blir bedre. Og enda bedre, selv når det har blitt skikkelig bra, og man faktisk ikke tror det kan bli morsommere. Joda, det blir enda bedre, da også, vet du. Jeg lover 🙂

while were young

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Parenting og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til While We’re Young

  1. ToPlussTre sier:

    Hehe 🙂 Jeg tror vi er de folka også. Men det oppsummerer jo bare hvordan det er å ha barn – helt fantastisk og utrolig slitsomt også – på samme tid. Kino er lenge siden – nå fikk jeg lyst til å ta en tur! Fin kveld til deg 🙂

  2. Hahaha, det der var jaggu tatt på kornet!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s