Vekstkontroll

Da ble det altså en ny liten tur på svangerskapspoliklinikken i dag. Fortsatt stygge lokaler der, lang ventetid (selvsagt) og fine folk til å ta vare på meg og lillebror. Alt ser forholdsvis bra ut, takk og lov!

Den lille ser litt «asymmetrisk» ut – stort hode og litt liten kropp. Sånn var broren hans og, og han var jo helt normalt stor da han kom. Med et hode som gjorde inntrykk på mor…;-) I alle fall. Om det er et uttrykk for at han får litt for lite næring eller om han bare er sånn er ikke så godt å si, så det blir ny kontroll om 2 uker. Gynekologen virket ikke bekymret, så da slår jeg meg til ro med det enn så lenge.

Helgen gikk forøvrig greit, selv om jeg grublet en del. Spesielt søndag kjente jeg stadig etter liv og bekymret meg litt. Tok det så rolig man kan når man er alene med en kar på 2,5 år, som for øvrig ikke var i noe særlig til humør kan du si, men nå puster jeg ut. Har tenkt å leve vanlig til neste kontroll («vanlig» vil i denne sammenhengen si fortsatt innmari rolig, det er liksom ikke noen andre muligheter informerer kroppen meg om).

Igjen setter jeg så uendelig stor pris på å være to om dette – da mannen endelig kom hjem igjen i går kveld måtte jeg gråte en god skvett. Å gå alene gjennom et svangerskap, det må altså være voldsomt tøft – jeg bøyer meg i støvet!

Jeg derimot, fikk både blomster og nye øredobber i dag. Du skal ikke se bort ifra at det hjalp en hel del på humør og stemning. Hadde jeg ikke vært gift allerede tror jeg sannelig skuddårsdagen skulle blitt brukt til et aldri så lite frieri (kom igjen, damer – benytt anledningen!) 😉

FullSizeRender

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, På tjukka på tjukka og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Vekstkontroll

  1. Camilla sier:

    Takk for en bra blogg! Jeg oppdaget den da jeg var gravid i fjor og var så glad da jeg fant en blogg som ikke bare inneholdt synsing og rosa cupcakes. Jeg prøvde å styre unna forum på diverse mammanettsider, for der er det mye rart ute og går… Lykke til med lillebror! Krysser fingrene for at alt er bra med ham 🙂

    • På tjukka sier:

      Tusen takk for så utrolig koselig tilbakemelding! Er jo akkurat slikt jeg håper på 🙂 Og takk for lykkeønskninger, jeg tror lillebror har det fint i hulen sin og nå passes han heldigvis godt på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s