Titt tei fra bobla

Gud, det er skjønt å ha baby i hus igjen. Og ikke minst – det er så utrolig, ufattelig deilig å ikke være gravid lenger! Nesten sommer er det også, det er altså nesten for mye av det gode det her.

Jeg har masse jeg vil skrive, og mange innlegg på planen, men jeg har gjort dette en gang før, og vet at nyfødtperioden er over nesten før man rekker å registrere at den kom. Og kanskje dette er siste gang jeg har en nyfødt i hus, så jeg har tenkt å nyte det mens jeg kan. For all del, barseldagene innebærer selvfølgelig både blod, svette og tårer denne gangen også – jeg skal ikke lure noen førstegangsgravide til å tro at alt bare er idyll hele tiden. Det er hardt arbeid å få barn – men herre himmel, så fint det er.

Og tenk det, det er like stort denne gangen som første. Ja, kanskje enda litt finere – både fordi jeg får oppleve søskenkjærlighet (og litt sjalusi), og fordi jeg selv er roligere og langt mer i vater enn jeg var sist. Å få barn nummer to har (så langt) vært som en lek sammenlignet med å få nummer en.

Når det er sagt har jeg på ingen måte vent meg til å være alene med begge to altså… Det har vært ganske kaotiske tilstander når jeg har måttet håndtere det vil jeg si, men jeg krysser fingrene for at jeg får teken snart. Det har tros alt bare gått 2,5 uke siden lillebror kom, så vi får gi det litt tid.

I alle fall kryper jeg inn igjen i bobla vår nå. Men jeg har endelig fått litt dreisen på snapchat, og om du kjeder deg og har lyst på litt babyspam kan du følge meg der: siriohet er brukernavnet mitt. Ellers finner du meg på instagram under siripatjukka

2016-05-01 19.16.15

Sånn går nu dagan… 🙂

Snakkes!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Titt tei fra bobla

  1. Kristina sier:

    Det er helt nye (og mange) utfordringer med å ha to, men også helt nydelige studer med lille bylten som nytes på en annen måte ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s