Kaptein Snabelbæsj og hjertetyven

Lei av julemusikk allerede? Okei da, det går jo ikke an å bli lei av det da. Elsker julemusikk, kan ikke få nok (så lenge jeg holder meg til det i desember i alle fall).

Men, kanskje kidsa vil ha litt variasjon? Jeg syns ikke det er lett å finne fine barneplater egentlig, jeg. Alt er så gammelt og traust. Eller innmari slitsomt (haaaater kaptein Sabeltann…).

Kaptein Snabelbæsj derimot! Helt ny plate med et fabelaktig navn, morsomme tekster, fine melodier, kjempesuksess hos 3-åringen, og mammaen koser seg hun og. Maria Solheim og Silje Sirnes Winje har laget en kjempefin plate – og det høres lang vei at de kan barn, liker barn og tar barn på alvor.

Syns ikke barn skal avspises med dårlig, gammel musikk bare fordi de er små jeg. Hør på den og kos deg:

http://phonofile.link/kaptein-snabelbaesj-og-hjertetyven

(Ps: ikkeno spons. Jeg bare digget den).

kaptein-snabelbaesj

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s