God jul da dere!

Puh, hvem skulle trodd at det er så godt å ta seg ferie selv om man er i permisjon? Men det er det, faktisk. Nå skal det sies at jeg har stått på i det siste, altså. Først og fremst, og som dere vet, på grunn av særdelse mye sykdom og gørr. Dessuten fordi mannen min har jobbet altfor mye. Og for å toppe det hele, fordi jeg har jobbet en del selv og.

Jobbing i permisjon, anbefales det? Nja. Jeg syns det er litt stress egentlig. Det er så utrolig ineffektivt, så lite man får gjort i løpet av en dag, likevel henger det alltid over en. Men for min del er det virkelig verdt det – ingen gjør jobben min mens jeg er borte, og et helt år uten noen som helst kontakt med forskningen er altfor lenge. Så da har jeg gjort en innsats de siste månedene, og rakk fristen jeg hadde satt meg i dag. Det var så godt at jeg sovnet på sofaen nesten umiddelbart etter at jeg hadde trykket på knappen, og der ble jeg liggende til mini våknet og jeg måtte på shopping. (Ps: ikke dra på kjøpesenter med baby 3 dager før jul. Bare ikke gjør det).

Så nå tar jeg en skikkelig lang og god juleferie! Og da har jeg tenkt å logge nesten helt av, ganske lenge. Det vil si, jeg kommer nok til å fjase litt på snapchat (siriohet) og kanskje stikke snuten innom instagram (@pa_tjukka), men blogging tenkte jeg å droppe. Håper vi ses i SoMe – og ha en riktig, riktig, riktig god, fredelig, deilig og fin jul!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Blogging, Hverdag. Bokmerk permalenken.

2 svar til God jul da dere!

  1. God jul til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s