Ting jeg ikke visste jeg trengte – volume 2

Badesete. Øh, seriøst? 

Dapne badesete

Dere, denne sitter langt inne, for dette burde egentlig være en komplett overflødig plastdings. Og det er det jo til en viss grad og, men den ble veldig mye brukt. Jeg syntes det var tungt å bade minien, og var hele tiden redd han skulle glippe ut av hendene mine. Ny opplevelse da jeg fikk arvet en gammel, knapt sammenhengende en som på bildet. Badestunden ble så mye kjekkere og langt hyppigere, så det kan jeg anbefale. De finnes i mange ulike varianter, ingen av de er særlig pene, og jeg kan ikke helt tenke meg at noen er noe særlig bedre enn andre, så like greit å velge en billig eller brukt en. Og det er i alle fall ikke nødvendig å ha dette klart til babyens ankomst, kjøp den ved behov, for eksempel her.

(Og dere, jeg venter fortsatt i ytterste spenning på å bli rik av bloggen min – ingen sponsing her i gården :-))

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Babyutstyr. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ting jeg ikke visste jeg trengte – volume 2

  1. Haha, den der droppa jeg, ass! Det fikk da være måte på! ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s