Hverdagspoesi en småbarnsfamilie verdig

bilde 1

Unødvendig å si: mammaen (som maser om lue) er blå, pappa grå. Noen som trodde det var omvendt?

Til tross for den hyggelige starten ble det etterhvert en diskusjon om hvem som skulle hente i barnehagen. Egentlig en no-brainer, det var så klart pappaen i dag. Men mammaens dag var effektiv og bra, så hun bestemte seg for å være litt kul og samle opp litt goodwillpoeng til senere ved å ta hentingen. Pappaen ble glad, men ombestemte seg da han begynte å forstå hva som ble forventet av han til gjengjeld…

 

bilde 2bilde 3Trodde du vi var ferdige nå? Neida, mammaen innså at hun ikke kom til å rekke å jogge hjem fra jobb, vi skulle ha gjester og alt så det var ingen sjanse i havet faktisk, og da kunne hun jo like gjerne være litt grei likevel da. Hun var jo også blitt mør, blid og ganske så forelsket av de søte diktene. Så hun gjorde han glad:

bilde 4Konklusjon: vi forstår fortsatt ikke hvordan folk får til å ha flere enn ett barn. Men alt blir morsommere når det rimer. Og ja, pappaen er mye bedre enn mammaen til å dikte, åpenbart. Håper du har hatt en fin ukestart!

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

4 svar til Hverdagspoesi en småbarnsfamilie verdig

  1. Så morsomt. Takk for en lattermild start på dagen. Selv om jeg klikket meg inn i den tro at du hadde funneten ny og familievennlig leverpostei.. Hverdagspoesi blir fort hverdagspostei når man ikkeer helt våkna..

  2. Ukestarten har, som du vet, vært skikkelig ræva, men jeg har trua på fortsettelsen!
    Henting og levering har gått ganske bra her, altså! Det har ikek vært kluss en eneste dag! (Men så har vi jo en noget ivrig bestemor også, da, som ikke går av veien for å ta i et tak.) Men nei, skjønne rikek hvordan det funker med to barn… Det er for meg en gåte hvordan folk får det til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s