Skinntøfler til småttisene

Lørdagens shoppingtips er disse fine skinntøflene til babyen:

2014-09-13 11.11.20

De er supermyke og veldig gode når den lille begynner å bevege på seg, særlig når de begynner å reise seg opp. Sklisikre og fine. De finnes i masse babybutikker men er ofte veldig dyre, derfor ble jeg så glad da jeg fant de her på eBay for en slikk og ingenting – rundt 70 kroner per par inkludert frakt.

Kvaliteten er super og tøflene kjempesøte – veldig fine gaver også!

tøfler jente

Bildet er lånt fra eBay.com

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Babyutstyr og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s