Hei bloggen!

Det skjer litt småting med bloggen for tiden, først og fremst tester jeg ut nytt design – hva syns dere? Jeg syns det ser bedre ut, om enn ikke så veldig spenstig og morsomt kanskje. Ordentlig profilbilde fikk jeg jo for en stund siden. Bildet i headeren er muligens copyright Rikshospitalet, men det er min egen sønn i alle fall. Og fargene er penere. Dessuten liker jeg at tekstfeltet er litt bredere enn før, da ser ikke innleggene så håpløst lange ut. Men jeg er veldig åpen for andre meninger altså!

Eget domene har jeg fått meg og greier og greier. Skarru være blogger så skarru være blogger. Også har jeg fått en avtale med mammanett om å dele noen innlegg der i ny og ne – det var veldig koselig å bli spurt om syns jeg. Enn så lenge strever jeg litt med bildeopplasting og sånt der inne, så det går litt tregt, men jeg prøver meg. Det er fortsatt dette som er bloggen min, ingen fare, men kanskje dere vil støte på meg på det andre domenet også sånn dann og vann.

Jeg traff forresten selveste sjefen for mammanett i forrige uke, Elisabeth Lofthus, det var riktig hyggelig! Årsaken til at vi støtte på hverandre hadde hverken med bloggen eller mammanett å gjøre – men vi var på en samling med Lommelegen, hvor jeg er en av svarlegene. Kanskje det blir noen andre spennende samarbeid ut av det, hvem vet. Ja, og hvis du lurer på noe om revmatologi (som jeg faktisk kan bittelitt om, i motsetning til min reelle kompetanse når det gjelder graviditet og barseltid) – så er det der du skal spørre om det, sånn bortsett fra hos legen din da (reklame? Ja, det burde jeg sikkert merke det som, for der tjener jeg jo litt småpenger sånn hist og her. Ikke nok til mer enn en helt grei middag i året, men det er jo fint det og).

For all del – føler ikke jeg har tid til så veldig mange flere spennende samarbeid fremover, men det som er gøy klarer man vel å få prioritert inn. De siste månedene har jeg faktisk hatt 20% permisjon ettersom jeg la ned en liten innsats på jobb under den «ordentlige» permisjonen min, men det har jeg rett og slett nesten glemt at jeg har hatt. Har jobbet fullt og vel så det i alle fall, men det er helt greit. Det fine med å forske er at man er så fleksibel, så da kan jeg unne meg litt ekstra juleferie eller noe sånt isteden. Så nå har jeg tenkt å benytte meg av de siste permisjonstimene i denne omgang og har jeg satt meg godt til rette på en kafe for litt blogging, kjøpt meg en julelatte av alle ting, og sannelig spiller de julemusikk her allerede og. Det var enten veldig tidlig, eller så har denne høsten gått veldig fort. Sannsynligvis en kombinasjon av de to. I alle fall er det ganske hyggelig, selv om julestemningen ikke blir lokket frem av hverken musikken eller latten. Gråværsdag og 10 varmegrader i november gjør sitt for å holde den unna enn så lenge, og det er kanskje like greit. Men søt kaffe med krem gjør seg desto bedre i slikt vær – en riktig god helg ønskes alle!

bilde

Jada, jeg skal hente tidlig i barnehagen og. Snart.

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Blogging. Bokmerk permalenken.

4 svar til Hei bloggen!

  1. Hei!
    Gratulerer med ny look på bloggen:) Det ble veldig fint og ordentlig 🙂 Og gratulerer med alle samarbeidene dine. Og jeg digger lommelegen. Jeg finner svar på så mangt der inne, og innimellom også litt god underholdning;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s