Sykt pinlige spørsmål del 1

Jeg er jo så heldig at jeg får se hva dere googler for å bli henvist til bloggen min. Det er mye artig kan jeg love dere, jeg tror jeg en dag må gjøre som noen av mine medbloggere har gjort og lage et innlegg om noen av de utrolig pussige ting vi kan få det for oss å Google.

Men ganske ofte kommer det jo fornuftige spørsmål inn og da. Som bare er dødspinlige. Og som ingen andre svarer på. Og som i hvert fall ingen sier noe om før du blir smelt på tjukka. Så selv om det er innmari flaut for meg og får jeg ta ansvar da. Og jeg tar det aller verste først:

«Prompelyder fra vagina etter fødsel». Eller, som en litt mer frimodig sier det: fising fra fitta.

Ja. Det skjer. Sikkert ikke alle, men sikkert ikke sjelden heller.

Ja, det er muligens det flaueste som noensinne har hendt deg.

Ja, man får bittelitt lyst til å dø en liten smule.

Nei, jeg aner ikke hvordan man kan unngå det, men knipeøvelser er sikkert lurt.

Ja, det går over.

Ja, jeg rødmer litt av å skrive dette innlegget.

flau

Bilde fra stockxchng.com

 

 

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Fødsel, Graviditet og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sykt pinlige spørsmål del 1

  1. Hahahaha!!
    Nå måtte jeg prøve å google «fising fra fitta», men det ser ikke ut som om Google har plukket opp innlegget ditt ennå, for jeg fant deg ikke;D
    Og jeg følte meg dobbelt-teit da jeg googlet dette da jeg lå på mormor sin sofa og så på tanta di motta en viss pris på TV. Da tenkte jeg som så at det jaggu er godt det er forskjell på folk!! ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s