Ny alkoholfri favoritt til nyttårsfesten

Richard Juhlin – har reddet julen, og sikkert nyttårsfesten og. Friske bobler som ikke smaker sukkervann, faktisk en god, svak alkoholsmak av den vil jeg si. Du får den på polet, så løp og kjøp – men be ware. Du blir neppe alene der i dag… God feiring og GODT NYTT ÅR!

IMG_4152

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny alkoholfri favoritt til nyttårsfesten

  1. T sier:

    Som gravid selv må jeg få si meg enig i at den musserende der er bra 🙂 Et annet supert tips (i all beskjedenhet) er Eplefryd fra Ringi. Selges bl.a hos Gutta på haugen, Mathallen, Jacobs på Holtet. Verdt å teste 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s