Oppdatering i uke 36

I går var det en måned igjen til termin – jubel! Og jeg har syndet når det gjelder oppdateringer, som vanlig. Beklager dette, men det humper og går her, og jeg har i grunnen mer enn nok med å holde hodet over vann, være en tålelig ok mamma og holde meg sånn delvis i jobb frem til permisjon, resten blir liksom nedprioritert her i gården.

Men i alle fall – jeg har vært på både en og to vekstkontroller siden sist, og ting ser fortsatt greit ut. Lillebror sparker og er aktiv, og passes godt på av en kjempeflink doktor som jeg stoler 100% på. Det er deilig å legge alt i hennes hender, hun bestemmer, og jeg hviler og prøver å passe på meg selv litt sånn dann og vann.

Å være høygravid er ingen spøk, dere, men det visste vi vel fra før. Jeg går ut i permisjon om en ukes tid, og det skal altså bli en stor lettelse må jeg innrømme. Hadde vært artig å feire perm fra skitur på påskefjellet (dør av latter…), men sånn blir det ikke denne gangen heller. Og det er jo helt ok, selvsagt.

Nå tar jeg litt påskeferie, har begynt på en spennende krim, og planlegger ellers en smågodtbonansa uten sidestykke. Ville bare gi dere et livstegn fra meg og lillebror, og ønske dere alle en super påske – håper dere har fri og får litt sol på nesen!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Graviditet, På tjukka på tjukka og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Oppdatering i uke 36

  1. Elin sier:

    Dine oppdateringer er savnet- beste mammabloggen i bloggosfæren spør du meg! Men skjønner godt at jobb og familie er mer enn nok i disse tider 😊
    God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s