Jippi, vi skal stille klokken og kan sove en time lenger imorgen! Sa ingen småbarnsforelder noensinne.

Av og til linker jeg til andre blogginnlegg, og jeg har en liten bloggroll med anbefalinger (som egentlig gjerne skulle være litt mer fancy og mye lenger for øvrig), men utover det skriver jeg ikke så mye om andre bloggere egentlig. Men av og til kan det virkelig klø i fingrene etter å si noe, for jeg leser jo altfor mange blogger. De som er i bloggrollen min liker jeg jo, men jeg har jo også rikelig med guilty pleasures som jeg ikke nødvendigvis roper så høyt om. Også jeg svipper også innom Frua med stor F sin blogg både hist og her. Så også i dag.

Dagen i dag startet jo ikke så bra for oss småbarnsforeldre. Klokken ble på mystisk vis stilt en time tilbake i natt – noe alle som ikke har små barn ser frem til hvert år, for de får jo sove en time lenger.

Vel. Småbarnsforeldre FÅR IKKE DET. For små barn, de driter i vintertid.

Og når du ser 5-tallet (eller 4!) på klokken idet poden roper «Mamma! Jeg er våken!», da KAN dagen bare ikke starte bra. Uansett hvordan natten har vært. Det funker ikke vet du, og hele neste uke blir jo en karusell i overtrøtte kvelder og netter med mareritt og vedvarende grytidlige morgener hvor vi står utenfor barnehagen i gryingen og venter på at den skal åpne for vi har vært våkne i timesvis allerede og nå holder det.

Men, jeg gikk altså inn på fruens blogg i kveld. Og tenkte vel ikke helt over hva som ville møte meg, regnet med det var en eller annen idyllisk familieaktivitet og noen nye klær eller noe sånt. Men så skriver hun også om klokkestillingen, og jeg tenkte «yay, det er vel av og til slitsomt tidlige morgener der i gården og», men hva gir du meg! Datteren hennes har bare stilt klokken helt av seg selv og alle har sovet til halv ni eller noe og alt er like rosa som før og jeg bare…. HÆ?! Jeg gidder ikke skrive om magebilder, retusjering, falske kommentatorer eller materialismen. Ikke engang at sarpsborgsjenta har begynt med gjennomgående -en endinger har jeg tatt for meg, men dette?!

Jeg bare ler meg litt i hjel her jeg sitter. At det går an, da! Jaja. Sånn her var vår morgen, ikke helt som hennes åpenbart, men jeg tror ikke jeg tar helt feil om jeg sier at jeg neppe var helt alene:

2016-10-30-07-53-59

Jada, prøvde å skrive «småbarnsforeldre», men det er ikke lett å snappe når mini samtidig lugger mamma våken 😉

Følg meg på snapchat (siriohet), instagram @pa_tjukka eller facebook!

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jippi, vi skal stille klokken og kan sove en time lenger imorgen! Sa ingen småbarnsforelder noensinne.

  1. Elin sier:

    Haha, helt enig! Vært våken siden 5 i morges! 😱 Og prøvd å holde en liten overtrøtt og sutrete unge våken til kl.7! Men FF har selvfølgelig ikke noen slike problemer. Er det lov å håpe at/glede seg til år 2040 da N/N skriver en avslørende bok om hvordan livet deres EGENTLIG var? 😬

  2. Eline sier:

    Hahaa:) vår eldste kom inn kl 5 og hadde hatt uhell i senga. Da ble det fult sengetøyskift og dusjing før vi så vidt rakk å legge hode på puta før dagen startet for å rekke jobb… Poden var selvfølgelig lys våken og klar for dagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s