En riktig god graviditetsinvestering

Et lite tips fra meg denne kvelden, den beste investeringen jeg gjorde denne siste graviditeten tror jeg:

varmepute

Bildet er lånt av clasohlson.no

En deilig varmepute – varmes kjapt i mikroen, og ble brukt hver bidige dag på et sårt bekken. Det hjalp jo så klart ikke på selve bekkenløsningen, men lindret godt på musklene i området.

Etter fødselen var den også genial til å varme ømme, vonde og spente pupper – og så ble den brukt på den stive ammenakken en stund. Takknemlig for at den nå er pakket så godt bort at jeg faktisk ikke husker hvor den er (en påminnelse om hvor godt det er å ikke være gravid lenger!).

Virkelig 200 vel anvendte kroner – jeg kjøpte min på Enklere liv, den på bildet er fra Clas Ohloson, og hvis du er en flinkis kan du sy en selv og, det ser faktisk overkommelig ut selv for en klønehøne som meg 🙂

Om På tjukka

34 år gammel lege og nybakt 2-barnsmor. Holder på med en doktorgrad om noe helt annet enn svangerskapsomsorg og spedbarnstid, men med tanke på hva jeg har brukt av tid på research på de siste årene, er jeg vel bedre skikket til å skrive om nettopp det. Liker våren, god mat, reiser og mannen min. For ikke å snakke om superguttene våre. Syns mennesker som ikke er litt rare ofte er ganske kjedelige. Og ble skikkelig overrasket over hvor kjipt det kan være å være gravid - og hvor utrolig gøy det er å ha barn!
Dette innlegget ble publisert i Barseltid, Graviditet. Bokmerk permalenken.

1 svar til En riktig god graviditetsinvestering

  1. Tilbaketråkk: Brystbetennelse – hva gjør man? | På tjukka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s